We laten onze klanten geen geld steken in werk waar we zelf niet in zouden willen investeren. Om dat statement kracht bij te zetten, creëerden we vanuit het niets een compleet nieuw merk. We ontwikkelden een totale product range en ontwierpen en produceerden een collectie sensuele beautyproducten, die we vervolgens lanceerden bij enkele toonaangevende landelijke winkelketens.

 

De sensuele productrange van Dirty Little Secret bestaat uit luxueuze bodycrèmes, verleidelijke doucheproducten en exclusieve spannende speeltjes van hoge kwaliteit. Bijzonder aan dit nieuwe merk? In plaats van alleen verkrijgbaar te zijn bij de gespecialiseerde erotische winkels, vult Dirty Little Secret een gat in de markt door bij toonaangevende winkelketens in het assortiment opgenomen te worden. De productrange werd speciaal ontwikkeld om stap voor stap je seksualiteit te verkennen – van begin tot eind. Van een heerlijk voorspel onder de douche met luxueuze douchegel, het verwennen en stimuleren van je lichaam met een sprankelende moisterizer tot een ultieme climax met één van de andere sensuele producten uit de range. Geniet… 
 
 

Het merk Dirty Little Secret en de bijbehorende producten zijn zorgvuldig onderzocht, ontworpen en getest. Het subtiele, sensuele design van de verpakking is eerder verleidelijk dan intimiderend en speciaal gericht op alle zelfverzekerde vrouwen van achttien tot tachtig (en ouder!). De producten en hun verpakking zijn zo ontworpen dat ze een prominente plaats kunnen innemen in iedere beautyzaak en parfumerie, maar ook prima passen in het supermarktschap.

 

Dankzij het intelligente en krachtige design kunnen vrouwen (en mannen) zichzelf of een ander verwennen met één of meer producten, zonder de gêne of angst ‘betrapt’ te worden bij hun sensuele aankoop.

 

Naast de speciaal ontwikkelde prikkelende bodycrèmes, zinderende moisturizers en sexy doucheproducten, biedt Dirty Little Secret ook een selectie luxueuze, hoogwaardige speeltjes en een glijmiddel om niet alleen in de badkamer, maar ook in de slaapkamer voor wat extra spanning te zorgen. Of je je nu opmaakt voor een passionele avond met je partner of jezelf – Dirty Little Secret heeft vast en zeker iets dat jou, of jullie, in de stemming brengt en je geheime dromen kan laten uitkomen...

 

En die geheime dromen zijn veilig bij ons…

©pleasuremelons2018 | A member of the Institute of Ideas

  • Facebook Pleasure Melons
  • Instagram Pleasure Melons
  • LinkedIn Pleasure Melons
  • YouTube Pleasure Melons